FROKOST



BRUNCH TALLERKEN 160,-
m/ røget laks og syltet fennikel, svampe velouté, Marques pølse med rødløgskompot, quiche, brie de Meaux med hyben kompot og chokoladebrownie
SVAMPE VELOUTÉ 100,-
Cremet svampe velouté pyntet med ristede østershatte og sort trøffelolie
MEDITERRANÉE SALAT 120,-
Sprød salat med citrus vinaigrette, bagte tomater, frisk mozzarella, kalamata oliven, pesto og avocado
STJERNESKUD 190,-
Friteret og dampet rødspættefilet, serveret på smørstegt toast med håndpillederejer samt thousand island og hvidløgsmayo
QUICHE 80,-
Spinat tærte m/ tomat og svampe serveret med marineret salat
MOULES MARINIÈRES 400G 110,- 800G 210,-
Danske blåmuslinger fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde, serveret med persille, lime og hvidløgsmayo
STEAK FRITES BEARNAISE 310,-
Minimum 220 g medium stegt okse ribeye, stegte svampe, pommes frites m/ hvidløgsmayo og bearnaisesauce.
RØRT TATAR 75G 110,- 150G 210,-
Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips
BELLI’S SIGNATURRET 190,-
Boeuf Bourguignon, rødvins braiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce
POMMES FRITES 50,-
BLANDET GRØN SALAT 50,-
EKSTRA BRØD OG SMØR 10,-
CRÈME BRÛLÉE 90,-
Klassisk gratineret bagt vaniljecreme
TARTE TATIN 100,-
Ovnbagt, karamelliseret, fransk æbletærte serveres med vaniljeis
CITRON MARENGSKAGE 100,-
Tærte med citroncreme og italiensk marengs serveres med citron sorbet
CHOKOLADE DESSERT 100,-
Chokoladebrownie pyntet med chokolademousse og karamel tuille serveres med vaniljeis
VINKORT






APERITIF & COCKTAILS
Prosecco 90,- / 480,-
Aperol spritz 90,-
Kir royale 90,-
Mojito 90,-
Gin & tonic 90,-
HVIDVIN
1 Heredad Graula 70,- / 340,-
2020, Spanien
2 Samorens, Cotes du Rhone 80,- /380,-
2020 fa. Ferraton, Frankrig
3 Marani Veronese 90,- / 400,-
2018 ”den hvide Amarone” Garganega druer er håndplukkede og har ligget til tørre i 40 dage ligesom ved Amarone, Italien
4 Bourgogne Chardonnay 100 / 420,-
2020 fa. Nicolas Potel, Frankrig
5 Gruner Veltiner, Østrig 480,-
2017 weingut Tegernseerhof
ROSEVIN
6 Tempranillo rose 80,- / 380,-
2020 fa. Mesta, Spanien
DESSERTVIN
7 Tawny portvin, Portugal 80,-
8 2020 Moscatel, Spanien 80,-
RØDVIN
9 Villa Molino 70,- / 340,-
2019 fa. Sartori, Veneto, Pinot noir, Italien
10 Corte Lavinia 80,-/ 380,-
2020 fa. Rocca, Puglia, Zinfandel, Italien
11 Ripasso 100,- /440,-
2017 fa. Sartori, Veneto, Italien
Amaronens lillebror, koncentreret og kompleks, god fylde og frugt
12 Samorens 420,-
2020 fa. Ferraton, Cotes du Rhone, Frankrig
13 Chateau Pouroutou 420,-
2014 cuvee Eliane, Bordeaux, Frankrig
14 Dolba Barolo 520,-
2019 fa. Viberti, Italien
VAND
Aarhus vand uden brus 1 liter 25,-
Vals kildevand med brus 0.25 30,-
Coca cola og cola zero 0.25 40,-
Orangina appelsinvand 0.25 40,-
Økologisk saft fra Bie, Hobro 0.25 40,-
Hyldeblomst, æble, solbær, rabarber
Belli limonade 70,-
Limonade med brus, mynte og ingefær
Ebeltoft gårdbryggeri 0.25 50,-
Lime og myntebrus
Hancock sports-cola 0.33 40,-
Friskpresset appelsinjuice 50,-
Te 40,-
Spørg venligst betjeningen
Filterkaffe 40,-
Espresso, cappucino mm fra 35,-
Irish coffee 90,-
Varm kakao 50,-
Hancock pilsner el. lager 45/70 ,-
Belli´ old ale 45/70 ,-
Hancock Gambrinus øl 70,-
Mönchsof, alkoholfri 70,-
Kældervine



HVIDVIN
2019 Sauvignon Blanc “Clara”, Klein Constantia 655,-
Constantia, Sydafrika. 100% Sauvignon Blanc. 9 måneder på egetræ. Det rendyrkede udtryk fra det granitbaserede terroir viser sig smuktfrem. Super Sauvignon Blanc
2018 Riesling “Paradies”, Weingut Korrell 680,-
Nahe, Tyskland. 100% Riesling-druer, der er dyrket i ler- og kalkstenholdig jord på vingårdenParadies. Kompleks og livlig med nærmest saltet og mineralsk udtryk.
2018 Meursault, Nicolas Potel 785,-
Bourgogne, Frankrig. Chardonnay-druer, dyrket i Meursault. 12 måneder på egetræ. Flot ogfyldig med elegante noter af praline og nødder. Stor vin!
RØDVIN
2019 Gigondas “Le Calabrun”, Le Plan des Moines 640,-
Rhône, Frankrig. En flot Grenache-baseret vin, som fremstår utrolig velafbalanceret i udtrykket.Fyldig og elegant med noter af krydderiet og tobak.
2018 Amarone “Valpantena”, Bertani 685,-
Veneto, Italien. 80% Corvina Veronese og 20% Rondinella. små 30 mdr. på egetræ. Dybe noteraf kirsebær, skovfrugter og nødder i næse og mund. Fyldig og harmonisk vin.
2016 Brunello di Montalcino, Castello Banfi 730,-
Toscana, Italien. 100% Sangiovese. 2 år på egetræ. Intens og fyldig, men samtidig fløjlsblødsmag med noter af blomme, kaffe og tobak. Stor klassiker.
2016 Ch. Lanoite, Saint-Emilion, Grand Cru Classé 825,-
Bordeaux, Frankrig. Skønt Bordeaux-blend, som har lagt 1 år på egetræsfade (heraf 40% nye).Rødfrugtet, blød og rund med silkebløde tanniner. Bordeaux når det er bedst.
2017 Chambolle-Musigny, Nicolas Potel 895,-
Bourgogne, Frankrig. Pinot Noir, dyrket i 250-350 meters højde. En rigtig flot vin med power,men samtidig i harmonisk og nærmest feminin stil. God fylde og fin velintegreret syre. Wauw!
MAD UD AF HUSET


KLASSISK BUFFET
Røget laks
Koldrøget laks fra H.C. Møllers Fiskehandeli Randers. Salat af knækkede hvedekerner ogpinjekerner, citrusvinaigrette og råmarineretfennikel med dild.
vol au vent
Plukket landkylling med let sennepsmayonaise,bacon og asparges.
Rejecocktail
Klassisk rejecocktail i glas medThousand Island dressing.
Carpaccio
Tynde skiver af rå okseinderlår m. salat, pinjekerner og Gouda flager
*
Kalveculotte
Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.
Kartoffelgratin
Kartoffelskiver i flødesauce.
Lys pebersauce
Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, i rødvinssauce
kartoffelmos
*
Klassisk gammeldags æblekage
Æbler lagt i lag med portvinsmarineredemakroner og flødeskum
Chokolademousse
Chokolademousse af hvid og mørk belgisk chokolade.
*
Brød og smør
Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør
Kr. 300,- pr. person (minimum 12 personer)
FRANSK BUFFET
Fisketerrine
Terrine med torsk, laks, spinat og urter
pakket ind i Noritang, Hertil urtedressing.
Laks
Dildgravad laks i skiver, hertil sennepsdressing.
Quiche
Tærte med champignon, spinat og tomat.
Dyrekølle
Skiver af røget dyrekølle med pesto,
balsamicomarinerede champignon samt goudaflager.
*
Kalveculotte
Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.
Kartoffelgratin
Kartoffelskiver i flødesauce.
Lys pebersauce
Ratatouille
Blanding m. tomat, squash, aubergine og peberfrugt
*
Chokoladekage
Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær
*
Brød og smør
Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør
Kr. 220,- pr. person (minimum 12 personer)
ITALIENSK BUFFET
Mozzarella
Mozzarella med avocado og ovnbagte tomater.
Vitello Tonnato
Kalvekød med tunsauce og kapers.
Carpaccio
Skiver af rå oksekød med ruccola og goudaflager.
Artiskokker
Salat med grillede artiskokker, soltørrede tomater,
oliven og pinjekerner.
Løgtærte
Tærte med løg og bacon.
Malfatti
Pastapuder fyldt med svampe og hytteost vendt i basilikumpesto og ristede svampe.
Charcuterie
Udvalg af pølser, dip og tilbehør.
Kartoffel
Små ristede kartofler.
*
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert.
Vanille Pannacotta
Vanillebudding med frugtsauce.
*
Brød og smør
Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør
Kr. 260,- pr. person (minimum 12 personer)
Belli Classic Menu
Forret
Røget laks
Fra H.C. Møllers Fiskehandel i Randers.
Med citrusmarineret salat
eller
Svampesuppe
Flødelegeret, tilsmagt med trølffelolie.
Hertil serveres brød og smør
Hovedret
Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, med
rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce.
Dessert
Chokoladekage
Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær
Hertil vanille flødeis og appelsinsauce.
1 ret kr. 160,-
2 retter kr. 240,-
3 retter kr. 280,-
pr. person (ingen minimumsantal).
Tilkøb



Brød kr. 15,-
Baguettes og mørkt landbrød, hertil smør fra Åbybro Mejeri.
Svampesuppe kr. 50,-
Flødelegeret svampesuppe tilsmagt med trøffelolie.
Leveringsbetingelser
* Varme retter, leveres i termokasser. Stegene skal skæres.
• Buffetter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.
• Buffetter skal bestilles til minimum 12 personer.
• Startgebyr ved udbringning kr. 350,- indtil 20 km. fra Brasserie Belli. Derefter kr. 15,- pr. kørt kilometer.
• Maden kan også hentes på Brasserie Belli. Afhentning skal ske inden kl. 16.00.
• Betaling ved levering pr. check eller kontant. Betaling med dankort hos Brasserie Belli eller ved bankoverførsel skal ske før levering.
• Sidste frist for ændringer er 4 hverdage før levering, inden kl. 12.00
• Buffetter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle, lige til at sætte på bordet. Stege og kartofler leveres i skåle i varmekasser.
• Buffeten kan også leveres i engangs service hvor man varmer/tilbereder nogle af retterne i egen ovn. Forventet tilberedningstid ca. 1 time.
• Fade, skåle, varmekasser m.m. skal afleveres i rengjort stand dagen efter levering (Søndag lukket for aflevering). Modsat tillægges kr. 10,00 pr. person til opvask.
• Alle priser er pr. person inkl. moms.
• Ved servering af buffet i vores lokale beregnes et serveringstillæg på kr. 100,- pr. kuvert (minimum 25 personer).