MENU

FROKOST

BRUNCH TALLERKEN 160,-

m/ røget laks og syltet fennikel, svampe velouté, Marques pølse med rødløgskompot, quiche, brie de Meaux med hyben kompot og chokoladebrownie

CARPACCIO 120,-

Tynde skiver af okseinderlår med salat, citrus vinaigrette, hvidløgsmayo, Gouda og ristede pinjekerner

SVAMPE VELOUTÉ 100,-

Cremet svampe velouté pyntet med ristede østershatte og sort trøffelolie

MEDITERRANÉE SALAT 120,-

Sprød salat med citrus vinaigrette, bagte tomater, frisk mozzarella, kalamata oliven, pesto og avocado

STJERNESKUD 160,-

Friteret og dampet rødspættefilet, serveret på smørstegt toast med håndpillederejer samt thousand island og hvidløgsmayo

QUICHE 80,-

Spinat tærte m/ tomat og svampe serveret med marineret salat

MOULES MARINIÈRES 400G  100,-   800G 200,-

Danske blåmuslinger fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde, serveret med persille, lime og hvidløgsmayo

STEAK FRITES BEARNAISE 300,-

Minimum 220 g medium stegt okse ribeye, stegte svampe, pommes frites m/ hvidløgsmayo og bearnaisesauce.

RØRT TATAR 75G 1OO,-   150G 200,-

Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

BELLI’S SIGNATURRET 160,-

Boeuf Bourguignon, rødvins braiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce

POMMES FRITES 50,-
BLANDET GRØN SALAT 50,-
EKSTRA BRØD OG SMØR 10,-

CRÈME BRÛLÉE 90,-

Klassisk gratineret bagt vaniljecreme

TARTE TATIN 100,-

Ovnbagt, karamelliseret, fransk æbletærte serveres med vaniljeis

CITRON MARENGSKAGE 100,-

Tærte med citroncreme og italiensk marengs serveres med citron sorbet

CHOKOLADE DESSERT 100,-

Chokoladebrownie pyntet med chokolademousse og karamel tuille serveres med vaniljeis

AFTEN

BELLI MENU

SNACKS

Krustade m/ artiskok creme, saltede mandler og purløg
Aranchini m/ karl johan, parmasan og trøffelmayo
Chips lavet på kyllingeskind med estragon mayo

Vin hertil – Duc de foix cava

FORRET

Jomfruhummer bisque serveret med hummer souffle, fennikel crudite, råsyltede æbler, urter og grøn olie

Vin hertil – Marani Veronese

MELLEMRET

Karameliserede jordskokker med jordskokke creme, friske æbler, syltede sennepskorn, syrlig æblegel og jordskokke chips

Vin hertil – Bourgogne Chardonnay

HOVEDRET

Confiteret andelår serveret med portvinsbraiseret rødkål, stegt endive med valnødder, pommes anna og ande sauce

Vin hertil – Villa Molino Ripasso

DESSERT

Luftig spongekage serveret med karameliseret hvid chokolade mousse, lakridscreme, havtornskompot, lakrids marengs og havtorns sorbet

Vin hertil – Blue Muscatel

FORRET, HOVEDRET, DESSERT

350,- 3 GLAS VIN 250,-

FORRET, MELLEMRET, HOVEDRET, DESSERT

400,- 4 GLAS VIN 320,-

SNACKS, FORRET, MELLEMRET, HOVEDRET, DESSERT

450,- 5 GLAS VIN 380,-

 

SNACKS FRA BELLI MENU 75,-

FORRET FRA BELLI MENU 100,-

SVAMPE VELOUTÉ 100,-

Cremet svampe velouté pyntet med ristede østershatte og sort trøffelolie

MOULES MARINIÈRES 100,-

Danske blåmuslinger, 400g, fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde og persille

RØRT TATAR 100,-

Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

MEDITERRANÉE SALAT 120,-

Sprød salat med citrus vinaigrette, bagte tomater, frisk mozzarella, kalamata oliven, pesto og avocado

CARPACCIO 120,-

Tynde skiver af okseinderlår med salat, citrus vinaigrette, hvidløgsmayo, Gouda og ristede pinjekerner

TIL FORRETTERNE SERVERES HJEMMEBAGT BRØD OG SMØR MED LÆSØ SALT

HOVEDRET FRA BELLI MENU 200,-

DAGENS FANGST 260,-

Dagens frisk fangede fisk med braiseret fennikel, confiteret kartoffel, nye gulerødder og pighvar fümet skilt med persille olie

MOULES MARINIÈRES 200,-

Danske blåmuslinger, 800 g, fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde og persille

RØRT TATAR 200,-

Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

Steak frites bearnaise 300,-

Minimum 220 g, medium stegt okse ribeye, stegte svampe, pommes frites m. hvidløgsmayo og bearnaise sauce

BELLI’S SIGNATURRET 160,-

Boeuf Bourguignon, rødvins braiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce

POMMES FRITES 50,-
BLANDET GRØN SALAT 50,-
EKSTRA BRØD OG SMØR 10,-

DESSERT FRA BELLI MENU 100,-

CRÈME BRÛLÉE 90,-

Klassisk gratineret bagt vaniljecreme

TARTE TATIN 100,-

Ovnbagt, karamelliseret, fransk æbletærte serveres med vaniljeis

CITRON MARENGSKAGE 100,-

Tærte med citroncreme og italiensk marengs serveres med citron sorbet

CHOKOLADE DESSERT 100,-

Chokoladebrownie pyntet med chokolademousse og karamel tuille serveres med vaniljeis

VINKORT

APERITIF & COCKTAILS

Prosecco 90,- / 480,-

Aperol spritz 90,-

Kir royale 90,-

Mojito 90,-

Cosmopolitan 90,-

Gin & tonic 90,-

HVIDVIN

1 Escencia chardonnay, Spanien 70,- / 340,-

2019 bodegas Fontana

2 Samorens, Cotes du Rhone 80,- /380,-

2019 fa. Ferraton, Frankrig

3 Marani Veronese 90,- / 400,- 

2018 ”den hvide Amarone” Garganega druer er håndplukkede og har ligget til tørre i 40 dage ligesom ved Amarone, Italien

4 Bourgogne Chardonnay 420,- 

2019 fa. Nicolas Potel, Frankrig

5 Gruner Veltiner, Østrig 480,-

2017 weingut Tegernseerhof

ROSEVIN

6 Tempranillo rose 80,- / 380,-

2020 fa. Mesta, Spanien

DESSERTVIN

7 Tawny portvin fa Taylor Portugal 80,-

8 2018 Moscatel, Spanien 80,-

RØDVIN

9 Villa Molino 70,- / 340,-

2018 fa. Sartori, Veneto, Pinot noir, Italien

10 Corte Lavinia 80,-/ 380,-

2020 fa. Rocca, Puglia, Zinfandel, Italien

11 Ripasso 100,- /440,-

2017 fa. Sartori, Veneto, Italien
Amaronens lillebror, koncentreret og kompleks, god fylde og frugt

12 Samorens 420,-

2019 fa. Ferraton, Cotes du Rhone, Frankrig

13 Chateau Pouroutou 420,-

2015 cuvee Eliane, Bordeaux, Frankrig

14 Dolba Barolo 520,-

2018 fa. Viberti, Italien

VAND

Aarhus vand uden brus 1 liter 25,-

Vals kildevand med brus 0.25 30,-

Coca cola og cola zero 0.25 40,-

Orangina appelsinvand 0.25 40,-

Økologisk saft fra Bie, Hobro 0.25 40,-

Hyldeblomst, æble, solbær, rabarber

Belli limonade 70,-

Limonade med brus, mynte og ingefær

Ebeltoft gårdbryggeri 0.25 50,-

Lime og myntebrus

Friskpresset appelsinjuice 50,-

KAFFE & TE

Te 40,-

Spørg venligst betjeningen

Filterkaffe 40,-

Espresso, cappucino mm fra 35,-

Irish coffee 75,-

MAD UD AF HUSET

KLASSISK BUFFET

Røget laks

Koldrøget laks fra H.C. Møllers Fiskehandeli Randers. Salat af knækkede hvedekerner ogpinjekerner, citrusvinaigrette og råmarineretfennikel med dild.

vol au vent

Plukket landkylling med let sennepsmayonaise,bacon og asparges.

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail i glas medThousand Island dressing.

Carpaccio 

Tynde skiver af rå okseinderlår m. salat, pinjekerner og Gouda flager

*

Kalveculotte 

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.

Kartoffelgratin 

Kartoffelskiver i flødesauce.

Lys pebersauce

Boeuf Bourguignon

Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, i rødvinssauce 

kartoffelmos

* 

Klassisk gammeldags æblekage

 Æbler lagt i lag med portvinsmarineredemakroner og flødeskum

Chokolademousse

Chokolademousse af hvid og mørk belgisk chokolade.

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 300,- pr. person (minimum 12 personer)

 FRANSK BUFFET

Fisketerrine

Terrine med torsk, laks, spinat og urter
pakket ind i Noritang, Hertil urtedressing.

Laks

Dildgravad laks i skiver, hertil sennepsdressing.

Quiche

Tærte med champignon, spinat og tomat.

Dyrekølle

Skiver af røget dyrekølle med pesto,
balsamicomarinerede champignon samt goudaflager.

*

Kalveculotte 

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.

Kartoffelgratin 

Kartoffelskiver i flødesauce.

Lys pebersauce

Ratatouille

Blanding m. tomat, squash, aubergine og peberfrugt

*

Chokoladekage

Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 220,- pr. person (minimum 12 personer)

ITALIENSK BUFFET

Mozzarella

Mozzarella med avocado og ovnbagte tomater.

Vitello Tonnato

Kalvekød med tunsauce og kapers.

Carpaccio

Skiver af rå oksekød med ruccola og goudaflager.

Artiskokker

Salat med grillede artiskokker, soltørrede tomater,
oliven og pinjekerner.

Løgtærte

Tærte med løg og bacon.

Malfatti

Pastapuder fyldt med svampe og hytteost vendt i basilikumpesto og ristede svampe.

Charcuterie

Udvalg af pølser, dip og tilbehør.

Kartoffel 

Små ristede kartofler.

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert.

Vanille Pannacotta

Vanillebudding med frugtsauce.

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 260,- pr. person (minimum 12  personer)

Belli Classic Menu

Forret

Røget laks

Fra H.C. Møllers Fiskehandel i Randers.
Med citrusmarineret salat

eller

Svampesuppe

Flødelegeret, tilsmagt med trølffelolie.

Hertil serveres brød og smør

Hovedret

Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, med
rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce.

Dessert

Chokoladekage

Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær

Hertil vanille flødeis og appelsinsauce.

1 ret kr. 160,-
2 retter kr. 240,-
3 retter kr. 280,-
pr. person (ingen minimumsantal).

Tilkøb

Brød kr. 15,-

Baguettes og mørkt landbrød, hertil smør fra Åbybro Mejeri.

Svampesuppe kr. 50,-

Flødelegeret svampesuppe tilsmagt med trøffelolie.

Leveringsbetingelser

* Varme retter, leveres i termokasser. Stegene skal skæres.
• Buffetter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.
• Buffetter skal bestilles til minimum 12 personer.
• Startgebyr ved udbringning kr. 350,- indtil 20 km. fra Brasserie Belli. Derefter kr. 15,- pr. kørt kilometer.
• Maden kan også hentes på Brasserie Belli. Afhentning skal ske inden kl. 16.00.
• Betaling ved levering pr. check eller kontant. Betaling med dankort hos Brasserie Belli eller ved bankoverførsel skal ske før levering.
• Sidste frist for ændringer er 4 hverdage før levering, inden kl. 12.00
• Buffetter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle, lige til at sætte på bordet. Stege og kartofler leveres i skåle i varmekasser.
• Buffeten kan også leveres i engangs service hvor man varmer/tilbereder nogle af retterne i egen ovn. Forventet tilberedningstid ca. 1 time.
• Fade, skåle, varmekasser m.m. skal afleveres i rengjort stand dagen efter levering (Søndag lukket for aflevering). Modsat tillægges kr. 10,00 pr. person til opvask.
• Alle priser er pr. person inkl. moms.
• Ved servering af buffet i vores lokale beregnes et serveringstillæg på kr. 100,- pr. kuvert (minimum 25 personer).